Concertagenda 2017

20 September
Apeldoorn

Demonstructieconcert orkest de ereprijs
ACEC gebouw Apeldoorn 19.00

Op 20 september zullen 200 eindexamenleerlingen ACEC bezoeken ter voorbereiding op hun compositieproject bij orkest de ereprijs. Tijdens het Demonstructieconcert zien leerlingen de muzikale mogelijkheden van orkest de ereprijs en kunnen zij de musici vragen stellen, waarna ze met deze kennis aan de slag kunnen met hun eigen compositie. Orkest de ereprijs is met dit compositieproject een van de leidende ensembles op het gebied van muziekeducatie in Nederland.

27 September-7 oktober
Arnhem

ArnhemCS orkest de ereprijs en de Plaats
uitverkocht
Helaas is de voorstelling uitverkocht. Via de volgende link kun je je aanmelden voor de reservelijst:
reserveren

De Plaats is dé specialist van Arnhem en Oost Nederland in het maken van bijzondere muziektheatervoorstellingen op locatie. Met de keuze voor het bespelen van ArnhemCS zet De Plaats, deze keer in samenwerking met orkest de ereprijs, haar zoektocht naar avontuurlijk muziektheater op locatie weer een stap verder…
De Plaats maakt in en rondom het nieuwe ArnhemCS te midden van de dagelijkse stroom van reizigers een voorstelling die reist langs zes muziektheaterscenes. Een energieke dans voor acht mannelijke dansers en vijf trolley bussen op het trolley-plein. Een duet in de stationshal op de maten van orkest de ereprijs. Een Kiss en Ride opera op de kiss en ride plek. “Was gezellig! Tot de volgende keer!”
Een scene voor mezzo sopraan en groot koor over de kunst van het verdwalen in het doolhof van het trappenhuis van de parkeergarages. Een Beckett achtige scene ergens op een bankje over twee oude mannen die hun leven lang wachten om te vertrekken. Waarheen? “Ik dacht dat jij dat wist?”
En in de perrontunnel een dans voor 30 dansers en 271 reizigers die aankomen en vertrekken. En weer vertrekken en aankomen. Eindeloos. En tot slot: een grande finale met de ereprijs in de stationshal. Nieuwsgierig? Kom kijken!

Voorstellingen
woensdag 27 t/m zaterdag 30 september
woensdag 4 t/m zaterdag 7 oktober
aanvangstijd 19:30 uur

www.theaterdeplaats.nl


Agenda Archief

 
10_aljosja-buijs-pianist-2s.jpg
 
10_aljosja-buijs-pianist-3s.jpg
Aljosja Buijs op facebook
Aljosja Buijs op twitter
E-mail Aljosja Buijs
© 2012 Aljosja Buijs | Ontwerp en fotografie door Chantal Bekker, www.graphicalert.com | Gebouwd met Indexhibit